Testimoni Vita Lea Shaklee | Bacaan HB Naik

Testimoni Vita Lea Shaklee
Hari ini saya nak kongsikan cerita mengenai Vita-Lea, multivitamin yang mengandungi ‘iron’. Sebelum saya mengenali Shaklee, saya cuma kenal dengan satu multivitamin dan ianya agak popular di kalangan wanita-wanita hamil iaitu Obimin. Saya tak pasti apakah kandungannya tetapi saya sendiri suka dengan suplemen ini sehinggalah saya mengenali Vita-Lea. Vita-Lea juga merupakan multivitamin dan ianya membantu saya dalam menangani masalah ‘HB low’ dan tekanan darah rendah.
Vita-Lea diciptakan 100% dari sumber organik dan ianya sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan, kekurangan zat besi dalam darah, rendah HB dan tekanan darah rendah. Bagi mereka yang tidak suka makan ubat dan mahu bergantung hanya sejenis suplemen, Vita-Lea adalah sangat sesuai untuk diharapkan kerana ianya mempunyai 28 vitamin dan mineral yang diperlukan bagi seorang dewasa sacara asasnya.
Sebelum mengamalkan Vita-Lea, saya sering pening dan kadang-kala terasa pitam jika terlalu lama duduk di meja. Alhamdulillah, setelah mengamalkan Vita-Lea sebagai makanan tambahan harian saya, hidup saya lebih cergas dan tekanan darah saya juga menjadi normal. Saya amat galakkan ibu-ibu hamil mengamalkan Vita-Lea sebagai makanan tambahan mereka setiap hari.
Ini merupakan testimoni Vita-Lea Shaklee salah seorang pengguna yang mengamalkannya bagi menaikkan bacaan HB dalam tempoh sebulan.
Testi_Vitalea_HB

Jika anda mempunyai masalah HB menurun disebabkan anemia, sila dapatkan konsultasi dari kami bagi cara pemakanan yang betul untuk membantu anda menaikkan semula bacaan HB anda itu.

MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen to Testimoni Vita Lea Shaklee | Bacaan HB Naik

  1. […] kecuali pada tingkat yang terlalu rendah. Anemia boleh ditangani dengan mengamalkan multi-vitamin Vita-Lea yang membantu tingkatkan Hemoglobin (HB) dan B-Complex yang kaya dengan asid […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.