Testimoni Collagen Powder

Testimoni Collagen Powder

Tulisan dari seorang pengguna Shaklee Collagen Powder,

” Pic dua-dua ni memang asli. Tak pakai make up ke apa. Sebab tu korang boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu. Kalau sekiranya saya apply foundation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit. Dulu kakak saya sendiri suruh saya guna naturactor bagai. Hehehe.. ”

” Kesan utama collagen ni.. Sangat terasa kulit kita lembut je. Semakin cerah bukan kat muka je tapi semua-semua. Kesan-kesan calar, sunburn. semua dah tak ada sebab dulu saya ni memang ahli persatuan.. aktif berjemur, berkhemah sana sini..”

 

Perubahan sebelum dan selepas penggunaan
Perubahan sebelum dan selepas penggunaan

Momma Sihat @ 012-4020841

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.