Testimoni GLA Complex

Testimoni GLA Complex

Jika anda mengalami masalah hormon tidak stabil, sukar hamil disebabkan kitaran haid yang tidak teratur, saya syorkan anda amalkan GLA Complex sebagai pilihan organik yang membantu ramai wanita. GLA COmplex ini membantu anda menstabilkan hormon dan mengurangkan simptom pra-menopaus. Gambar tertera menunjukkan beberapa testimoni terpilih pengguna GLA Complex yang mendapati kitaran haid kembali normal setelah pengambilan soft-gel ini.

GLA Complex untuk Period Tak Teratur
GLA Complex untuk Period Tak Teratur

MommaSihat.Net @ 012-4020841

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.