Testimoni Vivix Shaklee

Testimoni Vivix Shaklee: Saiz Fibroid Mengecil

Alhamdulillah.. Saiz Fibroid pelanggan ni mengecil dengan izin Allah S.W.T… Kita sebagai hambanya hanya perlu berusaha tanpa jemu untuk mengelakkan sesuatu yang buruk berlaku.

Saiz Fibroid mengecil hanya tak sampai 2 minggu setelah mengambil VIvix
Saiz Fibroid mengecil hanya tak sampai 1 minggu setelah mengambil VIvix

Vivix Shaklee yang kaya dengan Resverestarol ini adalah kaya dengan anti-oksidan yang membantu meningkatkan perlindungan sel daripada serangan sel kanser atau ketumbuhan yang diragui yang lain. Jika anda berminat untuk mencuba Vivix sebagai suplemen harian, anda boleh dapatkan nasihat kami.

Momma Sihat @ 012-4020841

 

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.