Tips Tubuh Langsing dan Sihat!

Tips tubuh langsing dan sihat

Entri kali ini saya kongsikan bersama-sama dengan mereka yang mahu cepat turunkan berat badan serta mahu mendapatkan kaki yang lebih menawan. Anda perlu rajin mengamalkan tips ini bagi membantu anda dapatkan kesihatan yang lebih baik serta meningkatkan keyakinan anda. Caranya ialah dengan senaman!

Saya telah amalkan senaman yang dikongsikan oleh Joannah Soh ini melalui laman Youtube yang sangat  sesuai untuk dilakukan di rumah tanpa memerlukan peralatan lain. Senaman ini adalah antara tips tubuh langsing dan sihat yang baik dilakukan sebagai membantu anda dapatkan bentuk tubuh yang lebih menawan. Hanya kira-kira 15-20 minit sahaja masa yang diambil bagi menyelesaikan 1 kitaran. Anda boleh ulangkannya seperti yang diajar di video di bawah mengikut cadangannya.

Selain dari senaman di atas, tips tubuh langsing dan sihat yang lain ialah amalkan suplemen organik Shaklee. Untuk mendapatkan tenaga dan menurunkan berat badan dengan lebih cepat anda juga boleh amalkan Set Slimming Bajet ataupun Body Firm Set. Berikan tempoh 3 minggu bagi melihatkan kesannya. Selamat Mencuba!

MommaSihat.Net
012-4020841
(Pengedar Shaklee di Jawi)

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.