Tonik Rambut Terbaik!

Tonik Rambut Terbaik

Tonik yang mengawal keguguran rambut dengan berkesan!

Tonik yang mengawal keguguran rambut dengan berkesan!

Nourishing Scalp Treatment bagi saya adalah tonik rambut terbaik yang anda mampu milik. Kualitinya sangat bagus, sesuai untuk membantu masalah keguguran rambut yang kritikal khususnya wanita yang berhijab seperti saya. Pemakaiannya agak ringkas. Hanya perlu titiskan sekeliling kepala dan urutkan di sekitar kepala anda sehingga rata. Anda akan rasa kepala sejuk seketika. Bauan herbanya tidak mengganggu rutin harian anda.

Amalkan setiap hari untuk kesan lebih baik dan berkesan. Saya suka sangat kongsikan info mengenai produk yang saya amalkan sendiri dan membuatkan saya berpuas hati. Pengalaman saya dengan tonik rambut yang berkesan ini memang sangat menakjubkan! Dengan izin Allah dan istiqamah, tiada lagi masalah keguguran rambut seperti dulu. Kalau dulu sebaik sahaja bersalinkan Iqbal, rambut-rambut bergumpalan di kamar mandi. Huhu..

Jadi, bagi anda yang mahu melebatkan semula rambut dan atasi masalah keguguran rambut seta kelemumur, Nourishing Scap Treatment boleh membantu. In shaa Allah anda akan berpuas hati dengan kesan rambut yang lebih sihat, lebih lebat dan lebih lembut!

MommaSihat.Net
SMS | Whatsapp: 012-4020841

 

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.