Vivix Kurangkan Berat Badan

Vivix Kurangkan Berat Badan
Sebelum saya membuat sedikit kajian mengenai Resverestrol ini, saya sangkakan pelanggan-pelanggan yang membeli Vivix (kebanyakannya ‘non-muslim’) hanya tertarik dengan manfaat kecantikan kulit dan kesihatan sahaja. Tapi saya agak pelik pula bila rata-rata yang membeli tu kebanyakannya baru lepas bersalin.
VIvix Kurangkan Berat Badan

Jadi hari ini, saya ingin kongsikan khasiat Resverestrol yang terkandung dalam si merah Vivix yang seksi ini. Tahu tak anda,Resverestrol ini mampu menurunkan berat badan? Kajian ada menyatakan, Resverestrol ini meningkatkan tahap kemampuan otot untuk menyerap glukosa dari makanan yang diambil. Ini bermakna, kebanyakan kalori akan diserap ke dalam otot dan sedikit sahaja yang akan diserap pada ‘fat cells’. Resverestrol juga membantu dalam meningkatkan metabolism badan. Kepada mereka yang mahu mengekalkan berat badan yang sihat serta mahu mendapatkan berat badan ideal, Vivix yang kaya dengan Resverestrol ini pasti membantu! Maka tak hairanlah saya kenapa pelanggan-pelanggan saya yang baru bersalin tu sanggup memborong berbotol-botol Vivix ni ya!
Untuk pengetahuan anda, kandungan resverestrol ini sangat tinggi dalam Vivix. Selain Resverestrol. Vivix juga mengandungi Polyphenol yang turut membantu dalam menyeimbangkan kadar glukosa dalam badan. Malah, dengan kehadiran bersama resverestrol dan polyphenol ini, metabolisme badan dapat ditingkatkan secara semulajadi! Sekarang, dah terjawab bagaimana Vivix ini menjadi perhatian mereka yang mengamalkannya bukan?
Siapa yang sesuai?

Jika anda salah seorang yang susah nak telan ubat tetapi mahu kurusmahu kekal awet muda dan memelihara kesihatan menyeluruh secara lebih baik, anda adalah orang yang paling sesuai mengamalkan Vivix! Dengan kadar promosi yang mengujakan ramai orang ni, anda tak patut tunggu lama lagi! Jom ber’Vivix’!

Info berkaitan::
MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.