Vivix Permudahkan Urusan Ibadah

Vivix Permudahkan Urusan Ibadah

Alhamdulillah.. Lama saya tunggu peluang untuk menulis semula setelah sibuk dengan urusan lain. Hari ini, saya nak luangkan masa sedikit untuk kongsikan dengan anda pengalaman menarik ibu saya sendiri setelah mengamalkan Vivix sejak dua tahun lepas.

Mama, Abah & Rafiq

Mama, Abah & Rafiq

Mama saya mempunya tubuh yang agak berisi dan saiznya ini sedikit sebanyak menyebabkan beliau mengalami masalah sakit tumit kaki yang agak serius dulu. Bukan itu saja, beliau juga mempunyai masalah kebas kaki dengan lebih kerap. Ini menyukarkan beliau sedikit ketika kami solat berjemaah.

Sakit tumit kaki

Sakit tumit kaki

Alhamdulillah dengan izin Allah SWT, usaha saya untuk memberikan Mama Vivix setiap bulan membantunya beribadah dengan lebih baik. Beliau kini sudah tidak mengalami masalah sakit tumit lagi seperti dulu. Kakinya juga kurang mengalami lenguh dan kebas-kebas.

Mama kini lebih selesa menunaikan solat terawih dengan lebih lama dan kusyuk tanpa perlu mengeluh dengan masalah kakinya yang selama ini sedikit-sebanyak mengganggu rutin ibadahnya. Alhamdulilah.. Saya temui cara untuk membantu Mama. Usaha saya untuk mencari alternatif bagi membantu Mama kurangkan masalahnya selama ini berjaya juga. Syukur saya kepada Allah SWT kerana dengan izin-Nya, VIvix permudahkan urusan ibadah Mama. Anda nak cuba? Boleh dapatkan secara COD dari saya dan rakan-rakan pengedar kami di seluruh Malaysia di sini: Pengedar Shaklee

 

MommaSihat.Net
012-4020841

2 Response to Vivix Permudahkan Urusan Ibadah

  1. Arnie says:

    Alhamdulillah, bagus hadiahkan Vivix buat ibu ayah nie…

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.