Vivix Shaklee | Info

Vivix Shaklee

Ingin terus kelihatan awet muda di samping  menyihatkan tubuh badan? Selain dari Collagen Powder, Shaklee juga menyediakan satu lagi produk yang sangat sedap! Vivix merupakan suatu produk Shaklee yang sesuai untuk anda! Ianya diciptakan khas sebagai agen anti-penuaan. Nak tahu bagaimana dan apa yang terkandung di dalamnya untuk bertindak sebagai agen anti-penuaan?

Air Sirap Anggur Muscade yang diambil dari anggur Muscade yang tinggi kualiti

Air Sirap Anggur Muscade yang diambil dari anggur Muscade yang tinggi kualiti

Vivix minuman campuran unik botani yang dihasilkan dengan Polygonum Cuspidatum , Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan yang tinggidan sel anti-penuaan semulajadi. Banyak kajian saintifik dan penyelidikan klinikal menyarankan pengambilan diet yang tinggi polifenol dalam jangka masa yang panjang supaya ianya dapat membendung kita dari segala masalah kesihatan yang berkaitan penuaan. Maka, dengan kehadiran polifenal yang tinggi di dalam minuman Vivix ini, ianya membantu anda kekal remaja dan sihat!

Vivix Shaklee bertindak dalam 4 cara:

  1. Mempertahankan sel
  2. Memberi tenaga kepada sel
  3. Memperbaiki sel
  4. Meningkatkan prestasi sel

 

Untuk pengetahuan anda, umur yang semakin meningkat turut memberi kesan kepada proses penuaan pada tahap sellular (sel-sel dalam tubuh). Ramuan Vivix dipercayai mampu melindungi dan memperbaiki sel melalui 4 cara di atas sekaligus menjadikan kulit lebih sihat dan awet muda!

Zaman kini, lelaki mahu wanita berlumba-lumba untuk kekal muda dan cantik. Anda juga patut memberi peluang kepada diri sendiri untuk menikmati khasiat Vivix ini. Mahukan lebih info dan harga Vivix? Anda boleh terus hubungi Momma Sihat melalui SMS ataupun E-mail atau anda juga boleh Like Fan Page Momma Sihat di Facebook.

Perhatian:

Vivix perlu disimpan di dalam peti sejuk untuk memastikan ianya tahan lama. Vivix TIDAK BOLEH diambil oleh:

  • Wanita hamil
  • Wanita yang sedang menyusukan anak

2 Response to Vivix Shaklee | Info

  1. […] Sirap anggur Muscade yang kaya dengan Resverastrol ini membantu memperbaiki sel kulit yang menjadikan anda lebih berseri, anggun dan tampak lebih muda pada hari persandingan nanti. Badan juga jadi lebih bertenaga dan sistem metabolisme tubuh turut dapat diperbaiki di mana ianya membantu mengekalkan berat badan. Info lanjut–> Vivix […]

  2. […] 3) Vivix adalah suplemen harian yang sangat sesuai untuk mereka yang tidak sukakan pil. Hanya 1 sudu kecil ‘ribena’ setiap hari, anda bakal peroleh kecantikan dan kesihatan dalaman yang membantu mengharmonikan rumahtangga. Saya peroleh banyak feedback dari wanita berumur (sudah menopause) yang amalkan Vivix setiap hari mengatakan Vivix membantu mereka peroleh keyakinan kembali untuk ‘bersama’ suami. Vivix adalah produk elegan yang membantu wanita kekal elegan, awet muda dan cantik kerana ianya suplemen yang kaya dengan resveratrol. Vivix membantu meningkatkan keupayaan tubuh melawan sakit sendi dan penyakit kardiovaskular yang lain. […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.