Zinc Complex Tingkatkan Kualiti Sperma

Zinc Complex Tingkatkan Kualiti Sperma
Siapa di sini yang tidak tahu bahawa persenyawaan terjadi melalui kerjasama ovum dan sperma? Haa.. Mesti ramai yang tahu bukan? Cuba lihat gambar. Yang mana satukah milik anda? Bagi yang tidak merokok, kebarangkalian anda menghasilkansperma yang NORMAL adalah tinggi! Bagaimana pula dengan yang merokok? Oooppss… Anda berada di dalam kategori berjaga-jaga.
credit pic: MommaSihat.Com

credit pic: MommaSihat.Com

Sila pastikan sperma anda adalah normal dan bertenaga untuk berenang ke arah ovum milik pasangan anda. Ia dapat dipastikan dengan menjalani ujian kesuburan. Sperma yang normal dan berkualiti membantu persenyawaan janin yang baik dan sihat. Oh ya.. Bagaimana memastikan sperma anda berkualiti tinggi? Itu saya tak dapat jawab kerana saya bukan lah pakar kesuburan. Tetapi, apa yang boleh saya kongsikan di sini ialah bagaimana membantu anda menghasilkan sperma yang lebih berkualiti.
TAHUkah anda, selain keupayaan Selenium di dalam Vitamin E yang membantu dalam meningkatkan kesuburan lelaki, Zinc Complex juga sangat membantu dalam meningkatkan kualiti sperma. Sperma yang berkualiti pastinya mempunyai kepala, badan dan ekor yang normal dan tidak bergulung-gulung. Selain itu, Zinc Complex juga membantu dalam meningkatkan jumlah bilangan sperma setiap kali dilepaskan dari testis. Bukan saja bilangan dan ciri-ciri fizikal sahaja dapat ditingkatkan, malah motility (pergerakan) sperma juga dapat diperbaiki menjadi lebih laju dan aktif! Jadi, bila ovum sudah bersedia dan sperma yang berkualiti mendekati bukankah peratus kehamilan semakin tinggi?
Info lain:
Berminat untuk dapatkan satu untuk pasangan anda? Cepat-cepat dapatkannya melalui saya dengan harga ISTIMEWA ataupun ke kaunter Shaklee terdekat menggunakan Shaklee ID: 881070 (Norazreen) bagi menikmati harga ISTIMEWA.
Harga Normal:
Zinc Complex: RM33.75 (120biji)
By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841

2 Response to Zinc Complex Tingkatkan Kualiti Sperma

  1. […] Zinc Complex tingkatkan kualiti sperma […]

  2. […] membantu bagi meningkatkan kesuburan serta libido lelaki dan pasangan. Bagi mereka yang merokok, Zinc Complex dan Vita E sangat membantu bagi meningkatkan prestasi sperma untuk lebih lama bertahan di samping mempunyai […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.